IK Grand

Proffdagene 2017!

 Vi er ikke rent lite stolt over at vi kan si; for 2. året på rad kan invitere til "Proffdagene" med landslagstreneren for Norge! Når vi i tillegg skal ha en av våre største profiler gjennom tidene, med hele 162 kamper med flagget på brystet og selvfølgelig vår egen hovedtrener for damelaget føler vi oss helt sikre på at dette vil bli en suksess i år også!

I tillegg vil keeperne som melder seg på få oppfølging av vårt eget, og kanskje Norges beste keeperteam på damesiden. 

"Proffdagene" er for jenter født 2004 - 2001. Vi har etter påmeldingene til nå gjort om slik at vi danner en ren 2004 gruppe, slik at vi kan ta i mot 24 jenter født 2004 og 24 jenter født 2003-2001. På keepersiden tar vi inn 10 keepere totalt. 

Her er det første spiller til mølla. 

Gruppe 2004: FULLTEGNET! (mulighet for å stå på venteliste)

Gruppe 2003-2001: FULLTEGNET! (mulighet for å stå på venteliste)

Gruppe Keeper: 6 ledige plasser (oppdatert 20. juni)

Image 

ImageMartin Sjøgren:

Martin Sjögren ledet Linköping til seriegull i Sverige i 2016 – uten tap. Fra før har han ført LdB FC Malmö til to seriemesterskap. Han har lang erfaring som trener på toppnivå i svensk kvinnefotball. Nå er han landslagstrener for Norge, og hvem vet, kanskje får vi besøk av treneren som sørget for EM-gull til Norge som arrangeres i Nederland 16. - 6. august. 
Image
Trine Rønning:
Med 162 kamper for Norge så er det liten tvil om at dette er en person som har betydd mye for Norsk fotball på kvinnesiden. Hun har dessverre gitt seg på landslaget, men er fortsatt en viktig spiller for Stabæk som kjemper om medalje i Toppserien. I tillegg til å spille fotball på et høyt nivå, kombinerer hun det med å være Fagansvarlig for Telenor Xtra hos NFF, og hun har også bidratt som trener på yngres lag i Stabæk. 

ImageTrond Schjølberg:
De aller fleste tenker Grand Bodø når noen nevner navnet Schjølberg, og det er ikke så rart heller. Dette er 3. perioden han er hovedtrener for vårt damelag. Trond er en svært faglig sterk trener og en meget god spillerutvikler som byr på seg selv på feltet, så her vil det bli både læring og mye humor!

Image
Siiri & Birna

Birna og Siiri er keeperteamet på vårt damelag og begge har landskamper for sine land, Island og Finland. Begge er rutinerte keepere med lang fartstid i toppfotball, og begge har i flere år vært trenere for yngre spillere. Her vil keeperne som melder seg på få eget opplegg med disse to, og så vil de bli inkludert i spillsekvensene på øktene. 


 
I tillegg vil det være spillere fra damelaget som vil være med å bidra som trenere sammen med Trine, Martin og Trond.

Program for "Proffdagene". 


Torsdag 18. august - Trine Rønning, Trond Schølberg og Siiri&Birna

0830: Oppmøte kantine Bankgata U-skole, registrering, frokost og informasjon
0930: Trine og Trond trener hver sin gruppe på Bankgata Kunstgress. Keeperne har eget opplegg med Siiri & Birna og blir inkludert i spillsekvenser. 
1100: Lunsj

1145: "Vinnerskalle". Foredrag av Trine Rønning

12.45: Dagens andre økt. Trine og Trond bytter grupper og keeperne har samme opplegg som første økt. 

1415: Oppsummering og takk for i dag

Fredag 19. august - Martin Sjøgren, Trond Schjølberg og Siiri & Birna

0830: Oppmøte kantine Bankgata U-skole, frokost og informasjon
0930: Martin og Trond trener hver sin gruppe på Bankgata Kunstgress. Keeperne har eget opplegg med Siiri & Birna og blir inkludert i spillsekvenser. 
1100: Lunsj

1145: "Fremtidenes landslagsspiller". Foredrag av Martin Sjøgren

12.45: Dagens andre økt. Martin og Trond bytter grupper og keeperne har samme opplegg som første økt. 

1415: Oppsummering og takk for denne gang. 


Prisen for "Proffdagene" er kroner 900,-

Dette inkluderer 4 økter, 2 foredrag, frokost og lunsj begge dager, samt at alle deltakere får hver sin t-skjorte og drikkeflaske. 

Påmelding er bindende. Ved skade eller sykdom refunderes kjøpet ved innlevering av legeerklæring. Ved andre omstendigheter kan man avbestille SENEST 7 dager før skolen starter.

Påmelding gjøres på mail til:
 christian@ikgrand.no NB! Skriv i mailen om deltaker er keeper!

I påmeldingen må vi ha:

- Spillerens navn

- Klubb

- født

- Str på t-skjorte(140, 152, 164, 176, S, M) 
- eventuelt informasjon vi trenger med tanke på mat etc
- Navn på foresatt

- Telefon foresatt
- e-post vi kan sende faktura til